Citizen Media

Mijn foto
Dit is de site van de meest controversiële, spirituele film ooit: Delirium - tremens, gebaseerd op het nog ongepubliceerde manuscript " Ondergangsgelovigen" van schrijver Erick Overveen (De Laatste DJ) Spiritualiteit betekent voor ons: zelfstandig nadenken, vrijheid en een permanent non-dualistisch bewustzijn. Dit project verkeert momenteel in de pre-productionele - fase en wordt geproduceerd door Citizen Media (KvK 51925672) met ondersteuning van durfkapitalisten, onafhankelijke geesten, kunstenaars, anarchisten, Boeddhisten en filosofen. Voor meer informatie, investeringen en/ of sponsoring mailt u: delirium.de.film@gmail.com

2011/01/31

Script quotations

De afgelopen weken worden we steeds vaker benaderd door externe producers, investeerders e.d. om het filmscript van "Delirium - tremens" in te mogen zien. Aanvragen voor voorpublicaties kunt u indienen bij onze productie manager (marjoleijn.kleijn@gmail.com) Morgen volgen er nieuwe updates over de productionele ontwikkelingen. Vanaf vandaag lichten we elke week de (s)luier op om een stukje van het scenario te onthullen.


PSYCHOLOOG (TEGEN LUNA)

De meeste psychologen zijn geen meesters. Zoek daarom de meester in jezelf. De waarheid zit in jezelf. Ik kan je hooguit helpen door je daarheen te leiden. Op een gegeven moment heb ik tegen mijn zogenaamde patiënten gezegd: 'ik heb er genoeg van. Al die adviezen. Jullie zijn tergend afhankelijk van mij geworden. Zoek het zelf maar uit!’ En vervolgens liet ik alle Rorschach vlinders vrij de wereld in vliegen.









M.K. NEW ARTS / CITIZEN (C)