Citizen Media

Mijn foto
Dit is de site van de meest controversiƫle, spirituele film ooit: Delirium - tremens, gebaseerd op het nog ongepubliceerde manuscript " Ondergangsgelovigen" van schrijver Erick Overveen (De Laatste DJ) Spiritualiteit betekent voor ons: zelfstandig nadenken, vrijheid en een permanent non-dualistisch bewustzijn. Dit project verkeert momenteel in de pre-productionele - fase en wordt geproduceerd door Citizen Media (KvK 51925672) met ondersteuning van durfkapitalisten, onafhankelijke geesten, kunstenaars, anarchisten, Boeddhisten en filosofen. Voor meer informatie, investeringen en/ of sponsoring mailt u: delirium.de.film@gmail.com

2012/01/20

Script quotations

Voice over Metro:

Nachtenlang dompelden we ons onder in het wilde nachtleven van technoide apenrotsen – omringd door de warme chemie van nachtvlinders lieten we ons hypnotiseren door de XTC, kunstig in elkaar gemixte zomerbeats van deejays en onze sexdrive. Als in een lucide koortsdroom verloren wij onze realiteitszin. Vanaf nu werd ons seksleven nog opwindender en extravaganter dan het al was; partnerruil, trio’s, rollenspelletjes, the sky was the limit! Voortaan zou ik door het leven snowboarden als het gepornoficeerde achterneefje van Anais_Nin, me laten voortdrijven door controverse; alle grenzen opzoeken alvorens erover heen te gaan. Ik realiseerde mij – meer dan ooit – dat er geen postmoderne ‘Catcher in the Rye’ op mijn conto zou worden bijgeschreven. Eerder een homo-doctorandus perversium erectus a la ‘Marquis de Sade’. Maar was het mijn conto eigenlijk wel? Bestond er zoiets als "mijn"?

8.INT. SLAAPKAMER LUNA Ontwikkeling van de fatale dialoog waarin Luna en Metro besluiten dat ze aan hun leven gaan ontsnappen.

                                        
Luna (lachend) 
Hou je nog een beetje van me? 

Metro
Ik zou niet durven 

Luna (streng)
Lieg niet

 Metro 
Ik lieg altijd, dat weet je toch. Ik word geboeid door de geheime kunst van het gelieg. Oftewel de fictie die verdacht veel op de werkelijkheid lijkt, maar geen werkelijkheid is. 

Luna 
Hoe bedoel je? 

Metro
Ik zie toch hoe geboeid anderen elkaar bedriegen of zich laten bedriegen, soms allebei tegelijk. Om mensen te misleiden, moet je een kunstenaar zijn. Een verdomd goeie ook.

Luna


Beweer jij nou dat elke kunstenaar een oplichter is?

New";">Metro


Inderdaad. En elke oplichter is een kunstenaar.